Resultats de la cerca frase exacta: 673

31. allioli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta d'alls picats debatuts amb oli. [...]
32. nogada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta de nous i d'algunes espècies. [...]
33. salsera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vas per a servir la salsa a taula. [...]
34. untuós -osa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que conté greix, que embruta de greix. Una sopa, una salsa, untuosa. Tenia el cabell untuós i molt estirat. D'una dolçor penetrant, insinuant. Va fer un discurs untuós i subtil. [...]
35. beixamel
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Salsa feta a base de mantega, llet i farina. [...]
36. ànec amb salsa agredolça
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
37. caçó amb salsa verda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
38. cloïsses amb salsa verda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
39. espaguetis amb salsa diable
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
40. espàrrecs amb salsa rosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  4 / 68 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>