FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Càrrec, funció, jurisdicció, d'intendent. Oficina de l'intendent. Cos de les forces armades encarregat de l'administració de cabals i avituallaments, així com del proveïment d'aliment, vestit i material a les tropes. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Amarar (un aliment) amb vi, licor, etc. Emborratxar un pastís. Pintar d'uns colors forts i vius que alteren l'harmonia de la composició. Barrejar els colors (d'una roba) en rentar-la. Emborratxar-se un vestit. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Un animal, agafar (alguna cosa, especialment l'aliment, una presa, etc.) a plena gola. Ficar-se, esmunyir-se per un lloc angost. S'engolà per l'escaleta de la capella. Fer engolar el peix a la bossa de l'art. [...]