Resultats de la cerca bàsica: 33.475

Diccionari de la llengua catalana
11. salami
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit cru, assecat i fumat, fet amb mescla de carn de porc, de boví i cansalada. [...]
12. embotit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'embotir; l'efecte. Budell, bufeta o embolcall sintètic, farcit de carn, generalment de porc, capolada. [...]
13. carbonada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fornada de carbó. Carn de porc, de vedella o de bou cuita a la brasa, sobre carbó. Meconi 1.  [...]
14. fotjar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, el senglar, furgar la terra amb el morro. [...]
15. gambajó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa de porc. [...]
16. porquim
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vianda de porc. [...]
17. rellom
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Filet de porc. [...]
18. bacó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Penca de porc salada. Cansalada viada. Porc 1 1. [fem. bacona] Persona que és bruta físicament o moralment.  [...]
19. donja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet amb carn del coll del porc, típic d'Andorra. [...]
20. xoriço
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros curt de budell farcit de carn principalment de porc, adobada amb sal i pebre vermell dolç i picant. Gamba vermella. [...]
Pàgines  2 / 3.348 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>