FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bola allargada feta amb carn de gallina, amb carn de porc, amb peix, etc., capolada, o amb sèmola, arròs o un altre aliment, pastada amb llet, que es fregeix després d'arrebossada amb ou i farina o pa ratllat. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Sostenir amb l'aliment necessari, fornir de l'aliment necessari. Els aliments que calen per a sustentar el cos. Fer que (alguna cosa) no decaigui, que conservi el seu vigor. Unes promeses que sustentaven l'esperança de la gent. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Grup d'invertebrats lofoforats marins, amb closca bivalva i amb la boca situada entre dos braços carnuts que li serveixen per a produir un corrent d'aigua que atreu l'aliment, els individus del qual viuen fixos sobre el fons. Individu d'aquest grup. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aliment que segons la narració bíblica va ésser fornit providencialment als israelites en llur viatge a través del desert. mannà celeste Aliment espiritual, especialment l'eucaristia. Substància gomosa i dolça que flueix de certes plantes, especialment del freixe [...]