Resultats de la cerca frase exacta: 113

Diccionari de la llengua catalana
41. epífit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Planta que viu sobre d'una altra que li serveix de suport sense que li serveixi d'aliment. [...]
42. digestibilitat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Qualitat de digestible o digerible. Percentatge d'un aliment que és absorbit en el tracte intestinal i passa al cos. [...]
43. guixa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llavor de la guixera, blanca o verdosa, emprada com a aliment per al bestiar i, eventualment, per a les persones. [...]
44. probiòtic -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que conté microorganismes susceptibles de millorar el funcionament de la flora intestinal. El iogurt és un aliment probiòtic. Microorganisme probiòtic. [...]
45. truita 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Ous batuts fregits a la paella, a què es poden barrejar altres menges. Una truita de sis ous. Una truita de patates, de mongetes, de cebes. truita a la francesa Truita feta només amb ou, sense farcir-la amb cap altre aliment, a la qual es dona generalment una forma plegada. fer-se una [...]
46. dietètic -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent a la dieta. Part de la medicina que concerneix el règim de nodriment de l'individu. Aliment dietètic. [...]
47. pinso
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aliment sec que es dona al bestiar. pinso compost Pinso complementat amb vitamines i minerals, habitualment preparat d'una manera industrial. [...]
48. segó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pellofa de cereals, especialment de blat, molta, que se separa de la farina i es dona com a aliment al bestiar. [...]
49. potenciador -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que potencia o serveix per a potenciar. Substància utilitzada per a accentuar la intensitat d'un aliment. Potenciador del gust, de l'aroma.  [...]
50. prebiòtic 2 -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que conté substàncies que constitueixen un substrat adient per a la flora intestinal. Aliment prebiòtic. Producte prebiòtic. La fibra és prebiòtica. Substància prebiòtica. [...]
Pàgines  5 / 12 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>