Resultats de la cerca frase exacta: 206

Diccionaris terminològics
101. orgasme cerebral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Conjunt de sensacions plaents que s'experimenten com a conseqüència d'una estimulació suau. [...]
102. pèl moixí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Imatge personal
Pèl suau i curt, semblant al primer pèl que surt en néixer la barba. [...]
103. tela polar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Teixit sintètic de pèl espès i suau emprat en roba d'abric i mantes. [...]
104. pitrera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Peça estreta de puntes, lli o alguna altra roba suau, que portaven les dones a dins de l'escot o al voltant en portar una brusa de tall baix, especialment des del segle XVII fins a principi del segle XIX. [...]
105. pop independent
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Estil musical de pop emmarcat en el corrent de música independent que sorgeix als anys vuitanta del segle XX al Regne Unit, que es caracteritza per una estructura pop més melòdica i suau, amb èmfasi en les harmonies i els arranjaments. [...]
106. calmes equatorials
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Vent molt suau que bufa en algunes regions entre els vents alisis dels dos hemisferis. [...]
107. lliscament
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Desplaçament suau i amb escassa fricció dels esquís, de la planxa, etc., sobre la neu. [...]
108. lliscament
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Desplaçament suau i amb escassa fricció dels esquís, de la planxa, etc., sobre la neu. [...]
109. signe de Ten Horn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Dolor que es produeix per la tracció suau del cordó espermàtic dret en l'apendicitis. [...]
110. formatge de l'Alt Urgell i la Cerdanya
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca pasteuritzada, madurat, de pasta premsada no cuita, de textura tendra i cremosa, d'aroma dolça i de gust suau, amb una crosta natural de color marró clar, originari de la l'Alt Urgell i la Cerdanya. [...]
Pàgines  11 / 21 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>