Resultats de la cerca bàsica: 60.586

Diccionaris terminològics
101. part ventral de la protuberància anular
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pla anterior o ventral de la protuberància anular, constituït per fibres longitudinals, que formen la via piramidal, per fibres transversals, pròpies d'aquest òrgan, i per nuclis cel·lulars, que són els nuclis pòntics. [...]
102. taca anular groga de la carxofera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció de la carxofera (Cynara scolymus L.) produïda pel virus de les taques anulars grogues de la carxofera (artichoke yellow ringspot virus). [...]
103. taca anular negra de la tomaquera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció de la tomaquera (Solanum lycopersicum L.) produïda pel virus de les taques anulars negres de la tomaquera (TBRV, tomato black ring virus). [...]
104. taca anular de la canya de sucre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Infecció de la canya de sucre (Saccharum officinarum L.) produïda pel fong Leptosphaeria sacchari Breda de Haan. [...]
105. -ó
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Física
Sufixoide que forma noms que designen partícules elementals, quasipartícules o quàntums. [...]
106. O2
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Fórmula de l'oxigen molecular. [...]
107. O3
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Fórmula de l'ozó. [...]
108. cancel·lar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Interrompre voluntàriament, un usuari, l'execució d'una tasca abans que finalitzi. [...]
109. porus areolat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
Porus amb ressalt anular que comunica traqueides adjacents. [...]
110. bagel [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Panet d'origen jueu de forma anular, que es prepara bullint breument la massa abans de coure-la al forn i que es caracteritza per una coberta lleugerament cruixent i un interior dens. [...]
Pàgines  11 / 6.059 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>