Resultats de la cerca bàsica: 189.804

Diccionaris terminològics
21. porc senglar de crinera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
 [...]
22. secret de porc ibèric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de l'especejament del porc ibèric situada entre l'espatlla i la cansalada, a la regió interna, de forma plana i allargada i uns 300 gr de pes, amb molt de greix intramuscular, molt gustosa. [...]
23. sorpresa de porc ibèric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Peça de carn del porc ibèric que es correspon al múscul temporal de l'animal, pesa uns 80 gr, té forma ovalada, color vermell intens i és fibrosa. [...]
24. un peu
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Salt executat amb el peu de darrere fora de la fixació i amb la mà de davant agafant la planxa de neu a l'altura de l'altre peu, a fi de mantenir-la a prop del cos. [...]
25. porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
26. catxipanda (samfaina amb carn de porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
27. empelt de pell de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
28. rinopitec de cua de porc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
29. porc marí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
30. porc esqueixat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Preparació de carn de porc, generalment espatlla, cuita a baixa temperatura durant molta estona, de manera que la carn es desfà i se separa de l'os, i esqueixada, a la qual s'afegeix salsa barbacoa. [...]
Pàgines  3 / 18.981 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>