Resultats de la cerca frase exacta: 27

Diccionaris terminològics
21. ecogastronomia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Corrent que promou el plaer de menjar de manera sana i variada, la gastronomia tradicional basada en productes artesans, sobretot ecològics, de temporada i de proximitat, i també la preservació del patrimoni alimentari local. [...]
22. ecogastronomia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Corrent que promou el plaer de menjar de manera sana i variada, la gastronomia tradicional basada en productes artesans, sobretot ecològics, de temporada i de proximitat, i també la preservació del patrimoni alimentari local. [...]
23. arepa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa de forma circular plana, fet amb blat de moro estovat a foc lent i després molt, o amb farina de blat de moro precuinada, que es cou sobre una planxa, típic de la gastronomia colombiana i veneçolana. [...]
24. micoturisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Modalitat de turisme gestionada per recol·lectors o productors de bolets que es practica amb l'objectiu de conèixer el món dels bolets i el paisatge, la cultura i la gastronomia autòctona de les regions on se'n fan. [...]
25. oleoturisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Modalitat de turisme gestionada per col·lectius de pagesos que es practica amb l'objectiu de conèixer el món de l'oli, així com el paisatge, la cultura i la gastronomia autòctona de les regions on es conreen oliveres. [...]
26. cebeta de platillo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ceba cultivada amb alta densitat de plantació i collida abans d'hora, quan tot just s'ha format el bulb, amb l'objectiu d'obtenir una ceba de calibre petit, emprada en gastronomia en l'elaboració de confitats i en guisats. [...]
27. fructiturisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Modalitat de turisme gestionada per col·lectius de pagesos que es practica amb l'objectiu de conèixer el món de la fruita dolça, així com el paisatge, la cultura i la gastronomia autòctona de les regions on es conreen arbres fruiters. [...]
Pàgines  3 / 3 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3