Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament àcid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
Procés de canvi en l'estructura cristal·lina o en la textura d'un material com a conseqüència de l'exposició perllongada a temperatures elevades. [...]
Programa que determina l'aparença general d'un objecte gràfic de manera algorísmica, amb els corresponents efectes de superfície de color, llum, ombra o textura. [...]
Tècnica d'il·luminació consistent a aplicar un mapa de textura d'aspecte irregular sobre un objecte gràfic en 3D a fi de simular un efecte de rugositat. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, madurat durant un període de tres a nou mesos, de textura elàstica, gust fort i aroma intensa, originari dels Alps. [...]
Formatge fet amb llet de vaca o d'ovella, de pasta dura, textura granulosa i gust suau quan és jove, i fort i picant quan és vell, originari de Bulgària. [...]