Resultats de la cerca bàsica: 971

21. formatge ibores
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge gras, fet exclusivament amb llet de cabra, de pasta semidura de color blanc de vori, de gust mantegós i una mica àcid, picant i salat, crosta llisa i generalment untada amb oli o coberta de pebre vermell. [...]
22. formatge llenguat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge tendre, molt humit, sense crosta, durant l'elaboració del qual se'n provoca la contaminació per mosques, que hi ponen ous, amb la qual cosa s'hi crien larves. [...]
23. formatge madurat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
24. formatge madurat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge sotmès al procés de maduració, en què es generaran una sèrie de canvis físics i químics. [...]
25. formatge magre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
26. formatge Maó-Menorca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i tall sencer, de color blanc de vori a groguenc, amb ulls petits distribuïts irregularment, de gust suau, lleugerament salat o acídul, i crosta de color groguenc i ataronjat marró. [...]
27. formatge parafinat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
28. formatge ratllat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge reduït a trossets menuts mitjançant una ratlladora de formatge. [...]
29. formatge sec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
30. formatge sec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge que ja duu moltes setmanes fet i ha adquirit duresa, color groc i gust intens. [...]
Pàgines  3 / 98 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>