Resultats de la cerca bàsica: 971

41. formatge d'atura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca pasteuritzada, de pasta dura i compacta de color groc pàl·lid, de gust dolç, refrescant i intens però de curta durada. [...]
42. formatge d'ovella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat exclusivament a partir de llet d'ovella. [...]
43. formatge de búfala
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat exclusivament amb llet de búfala. [...]
44. formatge de Burgos
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet d'ovella, sense crosta, de pasta tendra, fina i homogènia, una mica premsada, de color blanc i gust suau, amb un 40% de matèria grassa. [...]
45. formatge de cabra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat exclusivament amb llet de cabra. [...]
46. formatge de cassoleta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet de cabra, d'ovella o de vaca, o bé amb una barreja, de pasta compactada però tova, que té forma de volcà a causa del motlle, el qual antigament era de fusta d'olivera. [...]
47. formatge de drap
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca o amb altres llets, tradicionalment fresc i premsat mitjançant un drap. [...]
48. formatge de mescla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge elaborat amb més d'una mena de llet. [...]
49. formatge de raclet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura cremosa, madurat durant un període de tres a quatre mesos, amb gust dolç i lleugerament cítric. [...]
50. formatge de tovalló
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge, tradicionalment fresc, fet amb llet de cabra, d'ovella o d'una barreja de totes dues, de pasta premsada no cuita, de textura ferma i cremosa, de color blanc fins al groc clar i de gust suau i lleugerament salat. [...]
Pàgines  5 / 98 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>