Resultats de la cerca bàsica: 971

81. formatge de pasta tova
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge humit i tou, de coagulació enzimàtica que, un cop coagulat, es talla de manera que mantingui el màxim de xerigot i, amb ajuda de la temperatura i l'escorregut, retingui prou humitat. [...]
82. formatge de pasta virada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
83. formatge majorero [majorero: es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra, de pasta premsada no cuita, gras, de massa compacta al tall. [...]
84. formatge semisec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
85. caputxetes de formatge amb salsa de formatge parmesà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
86. formatge manxego semimadurat en oli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
87. panqueque amb pernil dolç, formatge, botifarra i ou dur
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
88. braçalladora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
En la premsa de formatge, barra de fusta que prem el formatge i li fa escórrer el xerigot. [...]
89. bacó amb formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
90. baguet amb formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  9 / 98 
<< Anterior  Pàgina  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>