Resultats de la cerca frase exacta: 374

171. Règim verbal de emportar / menjar per emportar o per emportar-se?
Font Fitxes de l'Optimot
Per designar l'acció de portar alguna cosa amb si sortint d'un lloc es pot fer servir tant el verb emportar-se com el verb endur-se: M'emporto les claus del cotxe. Pots endur-te les revistes que vulguis. Quan aquests verbs s'utilitzen per dir que un menjar o una beguda se serveix expressament [...]
172. xopet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Traguet d'una beguda alcohòlica, especialment licor, servida en un gotet. [...]
173. cíat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Tasseta grega de terrissa amb una nansa vertical llarga, usada per a treure la beguda d'un altre recipient. [...]
174. cervesa d'arrels
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda carbonatada obtinguda de la fermentació de sucre, llevat, herbes i una barreja d'arrels i escorça de diferents arbres. [...]
175. xia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda refrescant que es prepara amb llavors de xia remullades amb aigua i barrejades amb sucre i llimona, típica de Mèxic. [...]
176. vi de cereal xinès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda alcohòlica tradicional de la Xina, de gust suau i dolç, que s'obté de la fermentació d'un cereal, generalment arròs, melca, mill o blat. [...]
177. te amb perles
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda originària de Taiwan consistent en una barreja de te i llet a la qual s'afegeixen boletes de tapioca, que es pren amb una canya gruixuda. [...]
178. korn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda espirituosa que té entre 32 i 38 graus obtinguda per destil·lació de most fermentat de grans de cereals, de vegades amb redestil·lació, elaborada a Alemanya i en altres països germànics. [...]
179. bíter
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda gasosa de color vermellós, obtinguda per maceració, extracció o percolació en una solució hidroalcohòlica i aromatitzada amb substàncies amargues, com ara pell de taronja, arrel de genciana, de ruibarbre, senet, càlam, àloe o quinina. [...]
180. ouzo [el]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda espirituosa anisada d'uns 40 graus elaborada a Grècia a partir d'una combinació d'alcohols aromatitzats per destil·lació i maceració de llavors d'anís o de fonoll, d'altres llavors, plantes o fruites aromàtiques i de màstic de Quios. [...]
Pàgines  18 / 38 
<< Anterior  Pàgina  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Següent >>