Resultats de la cerca frase exacta: 1.144

151. raviolis de carn a la florentina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
152. tagín (estofat de carn amb verdures)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
153. frescum
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de porc matat de poc. [...]
154. picoladora
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tallant per a picolar la carn. [...]
155. picolar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Capolar 1 . Picolar la carn. [...]
156. rostit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn rostida. Verdura fregida amb cansalada. [...]
157. carni-
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forma prefixada del mot carn. Ex.: carnívor. [...]
158. cambreta
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dependència dels baixos de la casa per a tenir el carbó, la llenya, etc. Departament annex a la taula de vendre carn, on es guarda la sobrera. [...]
159. corder 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn de corder. Un plat de corder rostit.  [...]
160. llonza
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros de carn adherida a una falsa costella. [...]
Pàgines  16 / 115 
<< Anterior  Pàgina  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  Següent >>