Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i gust lleugerament salat, presentat generalment amb forma de barra, originari de la ciutat anglesa de Chester, capital del comtat de Cheshire. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i cuita, de color groc de palla, dura i trencadissa, de gust fort i maduració llarga, originari de la província italiana de Parma. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, amb alguns ulls, madurat durant un període mínim de tres mesos, amb una crosta de color groc i gust una mica àcid. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de dos a quatre mesos, amb gust suau i de mel, originari de la vall anglesa de Wensleydale. [...]
Cadena, posada al voltant del coll d'una vaca, que porta una medalla d'identificació que determina la quantitat de pinso concentrat que ha de rebre en una menjadora automàtica amb comandament electromagnètic. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada cuita, de color groc pàl·lid, de textura dura i flexible, de gust suau i una mica dolç, originari de la regió francesa del Franc-Comtat. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de crosta prima i compacta, i pasta premsada i cuita, tendra, de color blanc de vori, amb alguns ulls petits, i de gust suau, d'origen italià. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura, premsada i cuita, de color groc de vori, de gust afruitat i amb regust d'avellana, originari de la vila suïssa de L'Étivaz. [...]
Formatge semblant a la mozzarella, fet amb llet de vaca o de vaca i de cabra, amb forma de pera, de pasta filada, quallada àcida natural i maduració ràpida, que pot ser fumat. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, que durant els primers mesos de maduració se sotmet a rentatges amb aigua, de gust lleugerament afruitat, originari de la ciutat de Tilsit. [...]