Resultats de la cerca frase exacta: 320

151. antitoxina bovina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Anticossos produïts en immunitzar una vaca, que s'utilitzen en immunoteràpia passiva en persones sensibilitzades a les proteïnes de cavall. [...]
152. blarney [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i gust dolç, generalment presentat amb forma arrodonida, originari d'Irlanda. [...]
153. vaqueta
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [vaca petita] vaquita, vaquilla. 2 [pell] vaqueta. 3 bot [bolet carner] hidno erizado m. 4 bot [llengua de bou] gamuza, lengua de gato. 5 vaqueta de Sant Antoni entom [marieta] vaca de San Antón, mariquita.  [...]
154. taleggio [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova i crosta rentada, originari de la zona de Bèrgam, a la Llombardia. [...]
155. bramul
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
Crit de la vaca. [...]
156. appenzell [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i cuita, amb gust afruitat, originari del cantó històric suís d'Appenzell. [...]
157. colby
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta cremosa i gust suau i lleugerament dolç, originari de la ciutat nord-americana de Colby. [...]
158. emmental
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura i compacta i amb grans ulls, originari de la vall suïssa d'Emmental. [...]
159. esrom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament àcid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
160. stichelton [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet crua de vaca, de textura mantegosa i gust suau però intens, originari de la regió anglesa de Nottinghamshire. [...]
Pàgines  16 / 32 
<< Anterior  Pàgina  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  Següent >>