Resultats de la cerca frase exacta: 3.006

101. estudi de casos i controls niat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Estudi de casos i controls en què els casos i els controls pertanyen a una mateixa cohort. [...]
102. ou de gallina criada a terra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Ou procedent d'una gallina criada a terra. [...]
103. lligar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Envoltar una peça de carn, una au o un peix amb un fil o un cordill, per tal que no perdi la forma i la consistència mentre es cou. [...]
104. bateria de níquel-hidrur metàl·lic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Tecnologies de la informació i la comunicació
Bateria en què l'electròlit és alcalí, l'ànode és un compost de níquel i el càtode és un aliatge metàl·lic capaç d'absorbir hidrogen. [...]
105. reformació en sec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Reformació en què l'hidrocarbur, generalment gas natural, o l'alcohol es fa reaccionar amb diòxid de carboni per a produir gas de síntesi. [...]
106. alimentació complementària a demanda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Mètode d'introducció de l'alimentació complementària consistent a oferir a l'infant aliments sense triturar, adequats a la seva edat i preparats d'acord amb les seves habilitats motores i de deglució, i a deixar que triï els que vol menjar i si se'ls menja amb els dits o amb coberts. [...]
107. comerç al detall
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Comerç dedicat a l'adquisició de mercaderies o drets de servei als majoristes per a revendre'ls unitàriament o en petites quantitats al consumidor o usuari final. [...]
108. cosir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Passar un fil o un cordill amb una agulla a través d'una peça de carn, una au o un peix per tal que no perdi la forma i la consistència mentre es cou. [...]
109. au-pair [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Dit del treball que fa una persona jove a canvi de la manutenció i l'allotjament, que consisteix a tenir cura durant un temps dels infants d'una família i ajudar en les feines domèstiques en un país estranger, amb l'objectiu d'aprendre'n la llengua. [...]
110. au-pair [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona jove que temporalment, a canvi de la manutenció i l'allotjament, té cura dels infants d'una família i ajuda en les feines domèstiques en un país estranger, amb l'objectiu d'aprendre'n la llengua. [...]
Pàgines  11 / 301 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>