Resultats de la cerca frase exacta: 374

181. kombutxa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda probiòtica d'origen probablement manxurià, rica en nutrients, lleugerament carbonatada, d'un gust entre dolç i agre i una olor semblant a la del iogurt o el quefir, que resulta de la fermentació que produeix una colònia simbiòtica de bacteris i llevats en una infusió de te verd o negre amb [...]
182. massala txai
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Beguda originària de l'Índia, endolcida amb sucre o mel, que es prepara infusionant en llet, aigua o una barreja de totes dues, fulles de te negre i espècies, principalment gingebre molt, beines de cardamom verd, canyella, anís estrellat, pebre negre, clavell, i, de vegades, llavors de fonoll, nou [...]
183. gasós
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-osa adj 1 gaseoso -sa. 2 [beguda] gaseoso -sa. f 3 [beguda refrescant] gaseosa.  [...]
184. cervesa
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f [beguda] cerveza.  [...]
185. grog
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [beguda] grog.  [...]
186. orxata
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f [beguda] horchata.  [...]
187. ponx
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [beguda] ponche.  [...]
188. quefir
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m [beguda] kéfir.  [...]
189. tafia
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f [beguda] tafia.  [...]
190. ginebra
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f [beguda alcohòlica] ginebra.  [...]
Pàgines  19 / 38 
<< Anterior  Pàgina  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  Següent >>