Resultats de la cerca bàsica: 33.418

Diccionari de la llengua catalana
11. embotit
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'embotir; l'efecte. Budell, bufeta o embolcall sintètic, farcit de carn, generalment de porc, capolada. [...]
12. carbonada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fornada de carbó. Carn de porc, de vedella o de bou cuita a la brasa, sobre carbó. Meconi 1.  [...]
13. fotjar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
El porc, el senglar, furgar la terra amb el morro. [...]
14. gambajó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cuixa de porc. [...]
15. porquim
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vianda de porc. [...]
16. rellom
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Filet de porc. [...]
17. bacó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Penca de porc salada. Cansalada viada. Porc 1 1. [fem. bacona] Persona que és bruta físicament o moralment.  [...]
18. donja
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit fet amb carn del coll del porc, típic d'Andorra. [...]
19. xoriço
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros curt de budell farcit de carn principalment de porc, adobada amb sal i pebre vermell dolç i picant. Gamba vermella. [...]
20. salsitxa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tros d'embotit fet amb un budell prim omplert de carn de porc picada i assaonada, delimitat per lligats. salsitxa de Frankfurt Salsitxa cuita i fumada feta amb carn de porc, de boví o amb una barreja d'ambdues. [...]
Pàgines  2 / 3.342 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>