Resultats de la cerca bàsica: 33.476

Diccionari de la llengua catalana
71. capipota
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Guisat fet amb les parts cartilaginoses i greixoses del cap i els peus de bou, vedella o porc. [...]
72. gratapeus
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peu de rata.  [...]
73. orcaneta
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peu de colom.  [...]
74. ratapeus
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peu de rata.  [...]
75. troter
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Correu de peu. [...]
76. grufar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Escarbotar (la terra) amb el musell com fa el porc o el senglar. [...]
77. paltruc
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Budell gros del porc. Embotit fet amb el paltruc. paltruc d'eruga Balladores.  [...]
78. xucrut
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Col blanca, tallada, salada i fermentada. Plat preparat amb aquesta col, patates bullides, carn de porc i altres ingredients. [...]
79. facoquer
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mamífer artiodàctil de la família dels suids, d'aspecte semblant al porc senglar, propi de l'Àfrica oriental (Phacochoerus aethiopicus). [...]
80. semipedal
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
De mig peu de llarg. [...]
Pàgines  8 / 3.348 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>