Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 97 Diccionaris terminològics 61. figues confitades amb nata i gelat de vainilla Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] 62. gelat de nata i nous amb xocolata desfeta Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] 63. raviolis farcits de salmó i crema de nata Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] 64. recuit de llet de cabra, nata de llet de vaca i escuma de llet d'ovella Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia [...] 65. muntar Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Batre la nata, la clara d'ou, la mantega, etc., fent-la augmentar de volum, fins que quedi espessa i ben lligada. [...] 66. caputxino Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Cafè amb llet escumosa o nata batuda, sovint empolsat amb xocolata. [...] 67. tiramisú Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Pastís elaborat amb capes de pa de pessic sucat en cafè i licor d'ametlles, alternades amb capes d'una barreja de clares batudes a punt de neu, nata, sucre i mascarpone, que se serveix fred i empolsat amb cacau. [...] 68. mascarpone Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge elaborat amb nata dolça, de textura cremosa, de color blanc i de gust suau, originari de la Llombardia. [...] 69. pannacotta Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Menja dolça en forma de flam, típica d'Itàlia, que s'elabora coent nata amb sucre, vainilla i gelatina o un altre espessidor. [...] 70. mousse [fr] Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Plat cuinat d'origen francès fet amb diferents ingredients que es quallen després de barrejar-los amb clara d'ou batuda, nata batuda o gelatina. [...] Diccionaris terminol?gics Diccionaris terminol?gics Alimentació. Gastronomia Arts Ciències de la salut Indústria. Energia Llengua. Literatura Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (24) Diccionari castellà-català (25) Diccionari català-castellà (8) Fitxes de l'Optimot (4) Diccionaris terminològics (97) Diccionari de sinònims Franquesa (9) Pàgines 7 / 10 << Anterior Pàgina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent >>