Plat originari de la cuina francesa consistent en una peça de carn o de peix desossada, enrotllada i generalment farcida, que, un cop cuita, se sol servir tallada a rodanxes, freda o calenta. [...]
Pastís de pasta de full típic del Marroc, farcit tradicionalment de carn de colomí, ametlles i espècies, que se serveix empolsat de sucre i canyella, i que es menja com a plat principal. [...]
Plat cuinat d'origen suís fet amb formatge barrejat amb vi blanc, que es manté fos en un recipient en què, servit a taula sobre un fogonet, els comensals suquen bocins de pa. [...]
Plat de la cuina japonesa elaborat amb trossos de peix, marisc i verdures, arrebossats i fregits, que es mengen acompanyats de nap ratllat i d'una salsa calenta feta amb shoyu i mirin. [...]
Plat originari del cantó suís de Valais que es prepara generalment a taula exposant una peça de formatge a una font de calor i col·locant la pasta fosa a sobre de patates o verdures. [...]
Plat de la cuina japonesa elaborat a base de peix o marisc cru, en què els ingredients se serveixen tallats en làmines o en trossos i es mengen acompanyats de shoyu i de rave japonès. [...]
Plat típic de la cuina japonesa consistent en fideus de blat llargs i prims saltats amb verdures, carn, peix o altres ingredients i una salsa especial feta a base de salsa de soja i salsa d'ostres. [...]
Disciplina de tir al plat consistent a disparar, sis tiradors situats successivament en diferents llocs de tir, contra cent vint-i-cinc plats llançats en direcció esquerra-dreta, en direcció dreta-esquerra i en totes dues alhora, des de dues casetes laterals. [...]
Plat de la cuina japonesa fet amb verdures i amb carn de bou tallada en làmines molt fines, que s'elabora a taula, coent els ingredients dins una olla amb una salsa feta amb shoyu, sake o mirin, i sucre. [...]