Resultats de la cerca frase exacta: 81

Diccionaris terminològics
21. llevat de cervesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Miceli del fong Saccharomyces cerevisiae, procedent de la fabricació de la cervesa, rentat, garbellat, premsat i assecat. [...]
22. llevat de cervesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Llevat usat industrialment en la fermentació alcohòlica de la sacarosa, la maltosa i la glucosa, que se subministra amb el pinso als animals, sobretot els joves, i aporta proteïnes d'alt valor biològic i vitamines del grup B. [...]
23. refredador de cervesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Refredador pensat específicament per a conservar la cervesa a la temperatura perfecta per a servir-la. [...]
24. cervesa negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
25. cervesa rossa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
26. cervesa de fermentació alta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
27. cervesa de fermentació baixa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
28. cervesa de fermentació espontània
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
29. cor dels bevedors de cervesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Hipertròfia i dilatació del cor atribuïda a la beguda d'un excés de cervesa. En realitat és una miocardiopatia alcohòlica. [...]
30. canya de cervesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  3 / 9 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >>