Resultats de la cerca frase exacta: 578

Diccionaris terminològics
101. graèllsia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
Insecte lepidòpter de la família dels satúrnids de 90 a 100 mm d'obertura alar i ales d'un verd groguenc, amb nervis bruns i un ocel envoltat de negre a cada ala, endèmic de la península Ibèrica i d'algunes zones de França i amb les fulles de pinassa i de pi roig com a aliment en fase d'eruga, que [...]
102. alimentar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Donar aliment, sustentar. [...]
103. alimentar-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Prendre aliment, sustentar-se. [...]
104. limoctonia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Privació d'aliment, inanició. [...]
105. socarrar-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cremar-se, un aliment, superficialment. [...]
106. sitièirgia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Refús d'ingerir qualsevol aliment, anorèxia histèrica. [...]
107. cremar-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fer-se malbé, un aliment, per excés de foc. [...]
108. eixarreir-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ressecar-se fins a endurir-se, un aliment, per dessecació. [...]
109. estovar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fer tornar tou o més tou un aliment, generalment remullant-lo. [...]
110. passar-se
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Perdre, un aliment, la seva frescor o el seu punt. [...]
Pàgines  11 / 58 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>