Resultats de la cerca frase exacta: 1.194

Diccionaris terminològics
21. airén
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm airén, poc àcid i amb un grau alcohòlic alt. [...]
22. aleví vesiculat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
Salmònid en estat larvari que encara s'alimenta de vitel i es desplaça poc. [...]
23. manuella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Halter de barra curta i de poc pes que pot ser manejat amb una sola mà. [...]
24. menjar de debò
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment fresc o poc processat en l'elaboració del qual s'alteren mínimament les qualitats naturals. [...]
25. picapoll blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cep conreat tradicionalment a Catalunya, sobretot a la regió del Bages, i a Occitània, poc productiu. [...]
26. saltar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...]
27. destret de temps
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Situació en què a un jugador li queda molt poc temps per a fer els moviments següents. [...]
28. anastomosi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Disposició dels canals d'un gran llit fluvial, ample i poc profund, entrellaçats i separats per barres al·luvials. [...]
29. efecte de retrocés
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Efecte cap enrere que fa que la bola retrocedeixi o s'aturi poc després de tocar a terra. [...]
30. hossomaki
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Maki de poc gruix, d'uns dos centímetres de diàmetre, que sol estar farcit d'un únic ingredient. [...]
Pàgines  3 / 120 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>