Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 1.194 Diccionaris terminològics 21. airén Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Vi elaborat amb raïm airén, poc àcid i amb un grau alcohòlic alt. [...] 22. aleví vesiculat Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Zoologia Salmònid en estat larvari que encara s'alimenta de vitel i es desplaça poc. [...] 23. manuella Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Esport Halter de barra curta i de poc pes que pot ser manejat amb una sola mà. [...] 24. menjar de debò Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Aliment fresc o poc processat en l'elaboració del qual s'alteren mínimament les qualitats naturals. [...] 25. picapoll blanc Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca Cep conreat tradicionalment a Catalunya, sobretot a la regió del Bages, i a Occitània, poc productiu. [...] 26. saltar Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...] 27. destret de temps Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Esport Situació en què a un jugador li queda molt poc temps per a fer els moviments següents. [...] 28. anastomosi Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Ciències de la Terra Disposició dels canals d'un gran llit fluvial, ample i poc profund, entrellaçats i separats per barres al·luvials. [...] 29. efecte de retrocés Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Esport Efecte cap enrere que fa que la bola retrocedeixi o s'aturi poc després de tocar a terra. [...] 30. hossomaki Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Maki de poc gruix, d'uns dos centímetres de diàmetre, que sol estar farcit d'un únic ingredient. [...] Diccionaris terminolgics Diccionaris terminolgics Agricultura. Ramaderia. Pesca Alimentació. Gastronomia Arts Botànica Ciències de la Terra Ciències de la salut Ciències de la vida Ciències socials Comunicació. Audiovisuals Construcció Dret Economia. Empresa Esport Física Imatge personal Indumentària. Confecció Indústria. Energia Llengua. Literatura Lleure. Turisme Protecció civil. Defensa Química Tecnologies de la informació i la comunicació Transports Treball Veterinària Zoologia Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (702) Diccionari castellà-català (111) Diccionari català-castellà (106) Fitxes de l'Optimot (54) Diccionaris terminològics (1.194) Diccionari de sinònims Franquesa (158) Criteris lingüístics (16) Nomenclàtor de Catalunya (5) Pàgines 3 / 120 << Anterior Pàgina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Següent >>