Resultats de la cerca frase exacta: 44

Diccionaris terminològics
31. donar un cop de cap
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Colpejar la pilota amb el cap per fer una passada o una rematada o per rebutjar-la. [...]
32. cap de forquilla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Part intermèdia de la forquilla d'una bicicleta, de forma plana o arquejada, que uneix el tub de direcció amb els braços. [...]
33. talla cap de vedell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Talla en escala, de secció en forma de triangle equilàter i vèrtexs truncats i polits, amb 12 facetes trapezoidals i taula triangular a la corona, i 12 facetes trapezoidals i 6 de triangulars a la culata. [...]
34. pentinar la pilota
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Colpejar suaument la pilota amb el cap amb l'objectiu de desviar-la lleugerament o d'allargar-ne la trajectòria. [...]
35. temple-block [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
 [...]
36. cap de xai a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
37. capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
38. bacallà amb capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
39. cigrons amb capipota (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
40. capipota amb patates confitades (guisat fet de les parts grasses del cap i els peus del bou, la vedella o el porc)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  4 / 5 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>