Disacàrid de nom químic 4-O-α-D-glucopiranosil-D-glucosa. La seva fórmula és la general dels disacàrids, C12H22O11 que hom l'obté per hidròlisi enzímica del midó mitjançant l'amilasa. És emprada com a nutrient i edulcorant i com a medi de cultiu. [...]
Denominació genèrica d'un grup de limfomes format per cèl·lules petites: limfoplasmocític (immunocitoma), leucèmia prolimfocítica, tricoleucèmia (cèl·lules peludes), de cèl·lules centrofol·liculars, de cèl·lules del mantell, de cèl·lules de regió marginal (MALT) i de cèl·lules ben diferenciades [...]
Dextrina obtinguda per hidròlisi del midó, que dona coloració roja violada amb el iode. L'amilodextrina és emprada com a indicador en iodometria i per a determinar el poder diastàtic del malt. [...]
sofreixen episodis de rebuig. Els malalts atòpics exposats a la inhalació massiva d'espores d'aspergils (treballadors del malt) poden presentar manifestacions al·lèrgiques d'hipersensibilitat. Els malalts que tenen quists broncogènics, cavernes tuberculoses o bronquièctasis poden experimentar la [...]