Resultats de la cerca frase exacta: 119

Diccionaris terminològics
111. pop sobre llit de patata amb oli de pebre vermell i sal marina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
112. rapet gratinat amb emulsió d'ametlla i fons de patata i ceba
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
113. anxoves del mar Cantàbric sobre llit de pebrots fregits i oli d'olives negres
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
114. risotto de calamarsons amb la tinta, carxofes confitades i escuma d'allioli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
115. farcellets cruixents de confit d'ànec i pera sobre llit de salsa de vi negre i espècies
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
116. anxoves del Cantàbric sobre llit de tomàquet fresc amb oli d'oliva i vinagre de Mòdena
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
117. caneló de moniato farcit de civet de porc senglar lacat sobre llit de sopa de castanyes i oli de tòfona
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
118. filet de porc ibèric amb fons de fruites del bosc i formatge de cabra amb reducció de vi negre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
119. bacallà al vapor amb crosta de mussolina d'all sobre llit d'espinacs a la catalana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  12 / 12 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12