Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 578 Diccionaris terminològics 71. radioesterilització Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Indústria. Energia Irradiació a dosis suficients per a aconseguir l'esterilitat comercial d'un aliment. [...] 72. tallar a la brunesa Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Tallar un aliment en bocins de la mida d'un gra d'arròs. [...] 73. quilometratge alimentari Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Distància recorreguda per un aliment entre el punt de producció i el de consum. [...] 74. cos estrany Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Indústria. Energia Objecte contaminant, generalment dur o tallant, present en un aliment de manera accidental, que es pot percebre a través del tacte o de la vista i pot comprometre la qualitat i la innocuïtat de l'aliment i provocar una lesió al consumidor. [...] 75. malaltia transmesa per aliments Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Ciències de la salut Malaltia causada per la ingesta d'un agent biològic o químic present en un aliment. [...] 76. flavor Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Indústria. Energia Conjunt de propietats olfactives, gustatives i tàctils que es perceben en la degustació d'un aliment. [...] 77. menjar de debò Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Aliment fresc o poc processat en l'elaboració del qual s'alteren mínimament les qualitats naturals. [...] 78. radiopasteurització Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Indústria. Energia Irradiació a dosis suficients per a eliminar les cèl·lules vegetatives dels microorganismes patògens d'un aliment. [...] 79. saltar Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...] 80. coure al blanc Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Coure un aliment en un brou curt d'aigua i de farina o en un fons blanc. [...] Diccionaris terminolgics Diccionaris terminolgics Agricultura. Ramaderia. Pesca Alimentació. Gastronomia Arts Botànica Ciències de la Terra Ciències de la salut Ciències de la vida Ciències socials Economia. Empresa Equipament de la llar. Decoració. Bricolatge Esport Indústria. Energia Informació. Documentació Lleure. Turisme Treball Veterinària Zoologia Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (113) Diccionari castellà-català (8) Diccionari català-castellà (31) Fitxes de l'Optimot (5) Diccionaris terminològics (578) Diccionari de sinònims Franquesa (29) Pàgines 8 / 58 << Anterior Pàgina 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Següent >>