Resultats de la cerca frase exacta: 72

Diccionaris terminològics
41. cap de bar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona encarregada del funcionament del bar d'un hotel, que gestiona les existències dels productes, organitza la feina dels bàrmans i dels cambrers, i vetlla pel manteniment i per l'animació general del servei. [...]
42. bo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Document mercantil amb valor econòmic o informatiu que permet obtenir prestacions o serveis pagats per endavant, com ara el lloguer d'un cotxe, l'allotjament en un hotel, el consum d'àpats en un restaurant, etc. [...]
43. menjador
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Sala d'un hotel o un restaurant on se serveixen els àpats. [...]
44. hoteler -a
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Relatiu o pertanyent als hotels. [...]
45. guia hotelera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Directori d'establiments hotelers d'una ciutat, una regió, un país, etc., que generalment conté la categoria, la ubicació i els serveis complementaris que ofereixen. [...]
46. establiment de turisme d'interior
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Allotjament turístic situat en el nucli antic d'una població amb característiques similars a un hotel o un hotel apartament, que ha de ser de construcció anterior a l'any 1940 o estar catalogat pels seus valors patrimonials historicoartístics. [...]
47. sistema de gestió hotelera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Sistema operatiu de gestió específic per a automatitzar les funcions i els serveis d'un hotel. [...]
48. vestíbul
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Sala gran a l'entrada d'un hotel on hi ha la recepció i la consergeria. [...]
49. pastisser | pastissera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que elabora els pastissos i la rebosteria que se serveixen en un hotel o un restaurant. [...]
50. pastisseria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Secció de la cuina d'un hotel o un restaurant que s'encarrega dels pastissos i la rebosteria. [...]
Pàgines  5 / 8 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  Següent >>