Règim alimentari basat en la dieta atribuïda als humans del paleolític, consistent sobretot en el consum de carn, peix, verdura, fruita i arrels. [...]
Plat de carn de porc típic de la cuina xinesa que s'elabora rostint en un forn tires de carn, tradicionalment enfilades en un ast, que prèviament s'han untat amb una barreja de mel, espècies, tofu i salses diverses, i s'han deixat assecar. [...]
Broqueta feta amb trossos de carn, generalment de be, intercalats amb verdures, marinada i preparada a l'estil de la cuina de la Mediterrània oriental. [...]
Embotit cuit elaborat amb una pasta fina feta de carn i greix de porc, vedella, pollastre o gall dindi capolats i barrejats amb petits daus de carn magra. [...]
Conjunt d'hortalisses, verdures, espècies, etc., tallades a trossos de 2 a 3 cm, amb què es fondeja generalment una bresera per a coure-hi un aliment, especialment carn, en oli, mantega o llard. [...]
Peça de pasta de la cuina xinesa en forma de farcellet, elaborada amb farina de blat i aigua i farcida de gelatina de brou i carn, generalment de porc, que es consumeix cuita al vapor. [...]
Carn, generalment trossos grossos del costellam del bou o la vedella, cuita a la brasa o en una graella a l'estil de l'Amèrica del Sud, especialment de l'Argentina, l'Uruguai i el Brasil. [...]
Plat típic de la cuina japonesa consistent en fideus de blat llargs i prims saltats amb verdures, carn, peix o altres ingredients i una salsa especial feta a base de salsa de soja i salsa d'ostres. [...]