Resultats de la cerca frase exacta: 195

Diccionaris terminològics
131. jarlsberg [no]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada molt ferma, la qual presenta un color daurat i ulls de dimensions diverses, i té un gust suau i dolç, amb gust de nous, originari de la ciutat noruega de Jarlsberg. [...]
132. ragusà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de tres a divuit mesos, amb una crosta que es va endurint amb el temps, amb gust ric i afruitat, originari de la ciutat siciliana de Ragusa. [...]
133. medi de Martin
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Preparat de peptona d'estómac de porc i sèrum de vaca o de conill. [...]
134. torpede
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
135. formatge de la Nucia
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra i de vaca, de forma troncocònica, sense crosta, blanc, d'interior gelatinós amb alguns ulls d'origen mecànic i de textura tova i elàstica, de gust suau i gens salat, originari de la Nucia, al País Valencià. [...]
136. formatge grana padano
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada cuita, de color groc palla o blanc, amb una textura granulosa característica, de gust delicat i diversos graus de maduració, que es presenta en forma de roda de vint-i-quatre a quaranta quilos de pes. [...]
137. gallina tacada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
138. detector de mastitis
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Aparell que s'utilitza per a detectar possibles infeccions en el braguer de la vaca. [...]
139. vacherin [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa, presentat amb forma de barra i envoltat d'una crosta d'escorça d'avet, originari de la Savoia. [...]
140. formatge de drap
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca o amb altres llets, tradicionalment fresc i premsat mitjançant un drap. [...]
Pàgines  14 / 20 
<< Anterior  Pàgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Següent >>