Resultats de la cerca frase exacta: 136

Diccionaris terminològics
11. hotel apartament
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Establiment hoteler que, a més d'incloure els serveis propis d'un hotel, ofereix el servei d'allotjament en apartaments amb equipaments que permeten conservar, elaborar i consumir aliments. [...]
12. gestió de malalties
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Mètode de gestió que consisteix a elaborar protocols diagnòstics i terapèutics que unifiquin criteris de pràctica clínica a fi d'augmentar l'eficàcia de les intervencions i reduir la despesa sanitària. [...]
13. sucre de llustre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sucre en pols format per cristalls d'un diàmetre inferior als 0,15 mm que s'obté de la molta de sucre comú, utilitzat principalment per a empolvorar dolços i per a elaborar glaces i determinades masses. [...]
14. plataforma estratègica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
Document elaborat per un anunciant o per una agència de publicitat que sintetitza els eixos de comunicació d'una campanya publicitària i que fixa els principis i les directrius que han de servir de guia per a elaborar l'estratègia creativa. [...]
15. surimi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Producte alimentari de textura gelatinosa elaborat amb una pasta procedent de carn de peix blanc i de vegades d'aviram a la qual s'afegeixen additius i condiments, que s'utilitza per a fer succedanis de peix o marisc i, en general, per a elaborar menjar processat. [...]
16. elaboració
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Acció d'elaborar; l'efecte. [...]
17. brífing
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Comunicació. Audiovisuals
a l'agència de publicitat perquè l'utilitzi com a guia d'instruccions per a elaborar l'estratègia publicitària. [...]
18. sommelier
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona experta en la degustació i el consum de vins, que s'ocupa de seleccionar els vins i, en general, d'elaborar la carta de vins i altres begudes del restaurant o de l'establiment on ofereix els seus serveis, de tenir cura de l'emmagatzematge i la conservació dels vins al celler i d'aconsellar [...]
19. potestat legislativa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Dret
Competència que té el Parlament per a elaborar, modificar i aprovar lleis. [...]
20. modelització
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Física
Acció d'elaborar un model. [...]
Pàgines  2 / 14 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>