Establiment hoteler que, a més d'incloure els serveis propis d'un hotel, ofereix el servei d'allotjament en apartaments amb equipaments que permeten conservar, elaborar i consumir aliments. [...]
Mètode de gestió que consisteix a elaborar protocols diagnòstics i terapèutics que unifiquin criteris de pràctica clínica a fi d'augmentar l'eficàcia de les intervencions i reduir la despesa sanitària. [...]
Sucre en pols format per cristalls d'un diàmetre inferior als 0,15 mm que s'obté de la molta de sucre comú, utilitzat principalment per a empolvorar dolços i per a elaborar glaces i determinades masses. [...]
Document elaborat per un anunciant o per una agència de publicitat que sintetitza els eixos de comunicació d'una campanya publicitària i que fixa els principis i les directrius que han de servir de guia per a elaborar l'estratègia creativa. [...]
Producte alimentari de textura gelatinosa elaborat amb una pasta procedent de carn de peix blanc i de vegades d'aviram a la qual s'afegeixen additius i condiments, que s'utilitza per a fer succedanis de peix o marisc i, en general, per a elaborar menjar processat. [...]
Persona experta en la degustació i el consum de vins, que s'ocupa de seleccionar els vins i, en general, d'elaborar la carta de vins i altres begudes del restaurant o de l'establiment on ofereix els seus serveis, de tenir cura de l'emmagatzematge i la conservació dels vins al celler i d'aconsellar [...]