Resultats de la cerca bàsica: 1.811

Diccionaris terminològics
21. trobat blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm trobat blanc, amb cos, poc àcid, de color groc palla pàl·lid amb tons verds i amb un grau alcohòlic alt. [...]
22. violer blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Botànica
Planta herbàcia anual o perenne de base llenyosa, de la família de les crucíferes, de fulles oblongues enteres i grisenques, cobertes de pèls densos, curts i tous, i flors violàcies, purpúries o blanques, que viu al peu de les roques. [...]
23. coure al blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment en un brou curt d'aigua i de farina o en un fons blanc. [...]
24. coure en blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure al forn una pasta sense amanir, en un motlle fondejat generalment amb llegums secs, els quals es retiren abans d'acabar la cocció. [...]
25. roure blanc americà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Fusta procedent sobretot de la costa oriental de l'Amèrica del Nord que s'obté de diverses espècies d'arbres del gènere Quercus (família de les fagàcies), principalment de l'espècie Quercus alba, semipesant, semidura, de fibra recta, amb el duramen d'un color entre marró groc pàl·lid i marró pàl·li [...]
26. sauvignon blanc [sauvignon: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cep conreat tradicionalment a la regió francesa de la vall del Loira, resistent al fred. [...]
27. sauvignon blanc [sauvignon: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm blanc produït pel cep sauvignon blanc, de maduració primerenca, menut i amb els grans mitjans, esfèrics i verdosos. [...]
28. sauvignon blanc [sauvignon: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm sauvignon blanc, fresc, molt àcid, amb un grau alcohòlic mitjà o alt i una aroma herbàcia. [...]
29. verdeta d'ull blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Zoologia
Taxonomia: Licènids > Callophrys [...]
30. blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Cos de mida i forma variables segons l'esport i la disciplina, dividit generalment en àrees amb un valor de puntuació diferent, que serveix per a indicar el punt d'impacte d'un projectil llançat per un tirador, un arquer o un jugador de dards i determinar-ne el valor. [...]
Pàgines  3 / 182 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>