Xarop fet a partir del fruit de l'agrassó que, barrejat amb aigua fresca, constitueix una beguda refrescant que la gent pren durant les festes, normalment acompanyada d'una dolsa. [...]
Fruit sincàrpic de la morera, del suc del qual hom obté un xarop que en medicina popular és emprat com a beguda febrífuga, i per a edulcorar col·lutoris i gargarismes. [...]
Beguda que s'obté per infusió de les fulles convenientment dessecades d'un arbret originari de l'Àsia meridional i cultivat als països tropicals (Camellia sinensis o Thea sinensis). [...]
Distintiu de qualitat que identifica una beguda destil·lada originària d'una localitat o una regió d'un país determinats, les característiques qualitatives de la qual són atribuïbles a aquest origen geogràfic. [...]
Per a la determinació de la secreció gàstrica; després d'haver ingerit una beguda que contingui alitzarina, la intensitat de la coloració de l'orina indica el seu grau d'acidesa. [...]
Beguda obtinguda trinxant ametlles dolces en aigua i sucre i afegint additius alimentaris, utilitzada a vegades com a substitut de la llet de vaca per a persones que no toleren la llet animal. [...]
Beguda dolça, elaborada amb préssec pelat i deshidratat que es deixa en aigua tota una nit, la qual després es bull amb canyella i clavell d'espècia, i que es beu freda, típica de Bolívia. [...]
Persona que es dedica a prendre petites quantitats d'un aliment o una beguda amb la finalitat d'apreciar-ne el gust, valorar-ne la qualitat i assegurar-se que el producte compleix les normes de qualitat establertes. [...]
Recipient aïllant constituït per dues parets de vidre separades per un buit que conserva durant un temps llarg la temperatura del seu contingut, utilitzat per a transportar aliment o beguda en el transcurs d'una excursió. [...]
Vas petit de porcellana, de terra, etc, amb nansa, per a prendre líquids. Una modalitat és la tassa de broc (an feeding cup; c pistero; fr vase à bec), emprada per a donar beguda als malalts. [...]