Resultats de la cerca frase exacta: 556

Diccionaris terminològics
151. empanar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Embolcar carn o altra vianda amb pasta per coure-la després al forn. [...]
152. avivegetarianisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn d'aviram. [...]
153. epigrama
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Filet fi de la carn més delicada del xai i d'alguns ocells. [...]
154. flexivegetarianisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Règim alimentari bàsicament vegetarià que inclou el consum esporàdic de carn i peix. [...]
155. tagín
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Estofat, generalment de carn o peix amb verdures, típic del nord d'Àfrica. [...]
156. tonyina del nord
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Nom comercial amb què es coneix la conserva elaborada amb carn de bacora. [...]
157. auxiliar de cuina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona que fa tasques de suport a la cuina d'un restaurant, com ara netejar els estris i la maquinària de la cuina, netejar i tallar verdures i determinats tipus de carn, peix i marisc, ajudar a fer plats senzills, etc. [...]
158. xopsuei
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat de la cuina xinesa consistent en una barreja saltada de soia germinada, bolets, bambú, verdures diverses tallades a la juliana i trossets de carn, o, de vegades, trossets de marisc, que se sol servir amb arròs i salsa de soia. [...]
159. farcellet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta alimentària en forma de farcell petit farcida habitualment de carn o de verdura. [...]
160. paté
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta cuita feta de fetge i una barreja de carn, menuts i greix, a la qual s'afegeixen ingredients diversos per a lligar-la, com ara ous, i per fer-la untuosa, com ara llet o brou, juntament amb altres condiments, espècies i substàncies aromàtiques. [...]
Pàgines  16 / 56 
<< Anterior  Pàgina  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  Següent >>