Resultats de la cerca frase exacta: 195

Diccionaris terminològics
101. doble gloucester [gloucester: en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de sis mesos, molt gustós, amb una crosta molt dura, originari de la ciutat anglesa de Gloucester. [...]
102. santnectari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura suau, madurat durant un període de vuit setmanes, amb aroma d'herbes, originari de la vila occitana de Sant Nectari. [...]
103. burrata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge de pasta filada, fet amb llet de vaca, de textura cremosa i suau, amb forma de farcell, la capa exterior del qual és mozzarella, originari de la regió italiana de Pulla. [...]
104. cheshire [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i gust lleugerament salat, presentat generalment amb forma de barra, originari de la ciutat anglesa de Chester, capital del comtat de Cheshire. [...]
105. parmesà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i cuita, de color groc de palla, dura i trencadissa, de gust fort i maduració llarga, originari de la província italiana de Parma. [...]
106. samso
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, amb alguns ulls, madurat durant un període mínim de tres mesos, amb una crosta de color groc i gust una mica àcid. [...]
107. wensleydale [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de dos a quatre mesos, amb gust suau i de mel, originari de la vall anglesa de Wensleydale. [...]
108. àngel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
109. collar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cadena, posada al voltant del coll d'una vaca, que porta una medalla d'identificació que determina la quantitat de pinso concentrat que ha de rebre en una menjadora automàtica amb comandament electromagnètic. [...]
110. comté
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada cuita, de color groc pàl·lid, de textura dura i flexible, de gust suau i una mica dolç, originari de la regió francesa del Franc-Comtat. [...]
Pàgines  11 / 20 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>