Resultats de la cerca frase exacta: 195

Diccionaris terminològics
51. mozzarella [it]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc típic de la cuina italiana, elaborat originàriament amb llet de la femella del búfal i actualment també amb llet de vaca, de pasta tendra, blanca i compacta, de sabor dolç i lleugerament acidulat, que es conserva amb el propi sèrum i es presenta en forma de bola. [...]
52. agar amb sang i cervell i cor
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Medi de cultiu de microorganismes que conté agar, sang i infusions de cervell de vedella i cor de vaca. [...]
53. pròvola
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca o de búfala, de pasta fresca semidura, presentat amb forma esfèrica o oblonga, originari de la zona meridional d'Itàlia. [...]
54. kaixkaval
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca o d'ovella, de pasta dura, textura granulosa i gust suau quan és jove, i fort i picant quan és vell, originari de Bulgària. [...]
55. provolone
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca o de búfala, de pasta premsada dura i amb gust de vegades una mica picant, que se sol presentar en peces grosses de forma esfèrica o oblonga, originari d'Itàlia. [...]
56. vedell | vedella
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
Cria de la vaca, de menys d'un any. [...]
57. eixugar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Escórrer totalment la llet a una vaca, una cabra, una ovella. [...]
58. wakametawe
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Got de terrissa en forma de vaca, propi de la cultura maputxe. [...]
59. pichi wakametawe
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Metawe petit de terrissa en forma en vaca, propi de la cultura maputxe. [...]
60. chaource [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova i amb la pell florida. [...]
Pàgines  6 / 20 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>