Resultats de la cerca frase exacta: 916

191. empastar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cobrir, omplir, de pasta. Restaurar (una dent afectada per la càries) amb un material plàstic. Aplicar un bon gruix de pintura (sobre alguna cosa). Convertir (una substància pulverulenta) en pasta afegint-hi aigua o un altre líquid. [...]
192. injecció de pasta de tefló de la trompa d'Eustaqui
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
193. fènyer
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acabar de treballar (la pasta de cada peça de pa) sobre una taula.  [...]
194. fonyegar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fonyar (la pasta d'un formatge) dins la formatgera perquè no surti ullat. [...]
195. ravioli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Petita peça quadrada de pasta de farina farcida de carn o de verdura. [...]
196. bòer
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Individu d'un poble colonitzador del sud d'Àfrica d'ascendència principalment holandesa. Relatiu o pertanyent als bòers. Galeta constituïda per capes alternes d'una pasta de coco o de xocolata, etc., i d'una pasta porosa de galeta.  [...]
197. amanida de pasta amb salsa rosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
198. pasta de full amb espinacs saltats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
199. pasta del dia amb pesto genovès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
200. pasta farcida de salmó amb pesto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  20 / 92 
<< Anterior  Pàgina  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  Següent >>