Resultats de la cerca frase exacta: 916

201. bòer
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Individu d'un poble colonitzador del sud d'Àfrica d'ascendència principalment holandesa. Relatiu o pertanyent als bòers. Galeta constituïda per capes alternes d'una pasta de coco o de xocolata, etc., i d'una pasta porosa de galeta.  [...]
202. fènyer
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acabar de treballar (la pasta de cada peça de pa) sobre una taula.  [...]
203. fonyegar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fonyar (la pasta d'un formatge) dins la formatgera perquè no surti ullat. [...]
204. ravioli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Petita peça quadrada de pasta de farina farcida de carn o de verdura. [...]
205. ninot
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Figura d'home feta de draps, de pasta, de fusta, etc., a vegades amb aire grotesc. Escultura, dibuix, caricaturescos d'un home, d'una dona, d'un animal, etc. Figura de persona o d'animal que forma part d'una falla. [...]
206. amanida de pasta amb vinagreta d'alfàbrega
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
207. pasta de full amb espàrrecs verds gratinats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
208. pasta de full amb formatge i ceba
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
209. pasta de full amb formatge i sobrassada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
210. pasta de full amb pollastre i xampinyons
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  21 / 92 
<< Anterior  Pàgina  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Següent >>