Resultats de la cerca frase exacta: 320

31. barraample -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que menja molt, s'aplica a un bou, una vaca, etc. [...]
32. barraprim -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que menja poc, s'aplica a un bou, una vaca, etc. [...]
33. cabrales
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge de llet de vaca, semitou i de gust fort, originari de Cabrales. [...]
34. camembert
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta blanca i cremosa, originari de Camembert. [...]
35. gouda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta semidura i en forma de roda, originari de Gouda. [...]
36. al·lèrgia a les proteïnes de la llet de vaca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
37. vaquer 2 vaquera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que es dedica a la pesca a la vaca. Barca destinada a la pesca a la vaca. [...]
38. brie
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de crosta florida de color blanc i pasta tova i cremosa, originari de Brie. [...]
39. brauella
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Vaca jove i no domada. [...]
40. emmental
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta dura i compacta i amb grans forats, originari de la regió suïssa d'Emmental. [...]
Pàgines  4 / 32 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>