Resultats de la cerca frase exacta: 1.122

181. cafè amb llet descafeïnat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
182. gelat de llet merengada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
183. amatonar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fer coagular (la llet). Amb un bastonet remena la llet fins que l'amatona. La llet, coagular-se. La llet s'amatona amb la calor. [...]
184. brossar 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coagular (la llet). La llet s'ha brossat. [...]
185. desnatar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Treure la nata (de la llet). Llet desnatada.  [...]
186. lacticini
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Llet o menjar fet amb llet. [...]
187. xerigot
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part aquosa de la llet, separada de la coagulable. [...]
188. ansadat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Quantitat de llet, sopes, etc., que cap en un ansat. [...]
189. lactosa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Sucre de la llet, disacàrid constituït per glucosa i galactosa. [...]
190. caseïficar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Transformar en caseïna. Separar o precipitar la caseïna (de la llet). [...]
Pàgines  19 / 113 
<< Anterior  Pàgina  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  Següent >>