Resultats de la cerca frase exacta: 311

91. llom de bacallà gratinat amb allioli suau de mel, tomàquet triturat, escalunyes glacejades i puré de moniato
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
92. nogat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de farina, de mel i de nous cuita al forn. [...]
93. desopercular
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Retirar els opercles (de les bresques) a fi de poder-ne extreure la mel. [...]
94. apicultura
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cria d'abelles per a aprofitar-ne els productes, especialment la mel i la cera. [...]
95. melrosat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mel batuda amb aigua de roses i bullida fins a adquirir consistència de xarop.  [...]
96. amanida de tardor amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
97. amanida del temps amb vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
98. copa de nata amb nous i mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
99. costelles de xai amb mel d'Eivissa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
100. cruixent de bacallà amb mel de sidra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  10 / 32 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>