Resultats de la cerca frase exacta: 260

161. neu artificial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Neu produïda per canons de neu, de textura granulosa fina, que té les mateixes característiques fisicoquímiques que la neu natural. [...]
162. talp
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Coloració negrosa, roja i semineutra, de textura visual brillant avellutada, que suggereix el color del pelatge d'un talp comú. [...]
163. guillotina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Instrument de tall consistent en una ganiveta guiada per dos muntants verticals que serveix per a tallar formatge de textura fràgil. [...]
164. atribut paisatgístic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Atribut qualitatiu que li atorga a una planta una qualitat paisatgística, com ara el color, la forma, la textura o l'olor. [...]
165. antiduna
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Transports
Textura del fons de la mar formada per grups d'ondulacions que interaccionen i estan en fase amb les onades de gravetat superficials. [...]
166. batre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Remenar enèrgicament, a cops de forquilla, de batedor o amb un aparell, un preparat líquid o pastós fins a aconseguir una determinada textura. [...]
167. esrom
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura, textura flexible, gust lleugerament àcid i presentat amb forma rectangular, originari de Dinamarca. [...]
168. filtre de Gabor
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Filtre digital consistent en una funció harmònica modulada per una distribució gaussiana, utilitzat per a realitzar anàlisis de textura i segmentació d'imatges. [...]
169. granola
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment compost per flocs de civada i altres cereals barrejats amb fruits secs i mel, tot torrat fins que adquireix una textura cruixent. [...]
170. mascarpone
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb nata dolça, de textura cremosa, de color blanc i de gust suau, originari de la regió italiana de la Llombardia. [...]
Pàgines  17 / 26 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>