Alteració que sofreix durant l'emmagatzematge el midó gelatinitzat, que consisteix en una pèrdua de solubilitat i en un canvi de la seva textura. [...]
Àrea temàticaTecnologies de la informació i la comunicació
Programa que determina l'aparença general d'un objecte gràfic de manera algorísmica, amb els corresponents efectes de superfície de color, llum, ombra o textura. [...]
Fusta de diversos arbres tropicals de la mateixa família, dura i pesant, inatacable pels insectes, durable, poc higroscòpica, de textura compacta i de color negre intens. [...]
Formatge fet amb llet de vaca descremada i alfolba blava, de textura seca, dura i envellida, i de gust picant, originari del cantó suís de Glaris. [...]
Operació de dipositar els grans de quallada amb la textura i les característiques desitjades en un motlle per donar-los forma i perquè continuï l'eliminació del xerigot. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura cremosa, madurat durant un període de tres a quatre mesos, amb gust dolç i lleugerament cítric. [...]