Resultats de la cerca frase exacta: 914

141. maurador
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Taulell on es maura la pasta. [...]
142. burballa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de sopa en forma de tireta ampla.  [...]
143. al·lèrgia a la pasta de ditranol
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
144. puré
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aliment triturat, cuit, reduït a pasta, fet a base d'hortalisses i, a vegades, amb llet, mantega, ous, carn i espècies. Puré de pèsols, de mongetes, de patates. [...]
145. gambot
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta amb gamba picada, emprada com a esquer. [...]
146. magdaleó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta medicinal en forma de rotlle petit i prim. [...]
147. quemullar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta per a sucar en xocolata, llet o gelat. [...]
148. formatjada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta fina de confecció casolana, feta de formatge i farina. [...]
149. xurro 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peça de pasta de bunyol de forma allargada i estriada. [...]
150. crocant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta d'ametlles, avellanes, etc., endurida amb caramel. Torró de crocant. [...]
Pàgines  15 / 92 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>