Resultats de la cerca frase exacta: 51

31. relacions públiques
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Arts
Persona que s'encarrega de planificar accions, fonamentalment de comunicació, que tenen l'objectiu de promocionar un artista o una companyia. [...]
32. cap d'administració
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i coordinar les activitats comptables, financeres i fiscals que gestiona el departament d'administració d'un establiment. [...]
33. cost estàndard
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Cost de producció establert a partir d'unes condicions específiques predeterminades de treball i de temps, que serveix per a planificar i pressupostar. [...]
34. director d'aliments i begudes | directora d'aliments i begudes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i coordinar les activitats que tenen lloc en els departaments d'un hotel relacionats amb l'oferta de restauració. [...]
35. director d'allotjament | directora d'allotjament
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i coordinar les activitats que tenen lloc en els departaments d'un hotel relacionats amb l'oferta d'allotjament. [...]
36. cap de recepció
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i organitzar el servei de recepció d'un establiment d'allotjament i de supervisar i controlar les tasques que s'hi duen a terme. [...]
37. cap de sala
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i organitzar un servei de restaurant, de supervisar i controlar les operacions que hi tenen lloc, i d'assegurar la correcta atenció als clients. [...]
38. cap de cuina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i organitzar el departament de cuina d'un establiment turístic, de comprar els aliments i de supervisar i controlar les tasques que hi tenen lloc. [...]
39. cap de manteniment
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'encarrega de planificar i organitzar els serveis de manteniment d'un establiment turístic, de supervisar i controlar-ne les operacions, i de prestar assessorament en la compra de maquinària i equipament. [...]
40. àrea motora suplementària
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Regió de l'àrea premotora situada fonamentalment a la cara medial dels hemisferis cerebrals i rostralment al lòbul paracentral, que té la funció d'organitzar i planificar la seqüència d'activació muscular dels moviments. [...]
Pàgines  4 / 6 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  Següent >>