Més opcions Cerca avançada Atenció personalitzada Preguntes més freqüents Cerca bàsica frase exacta fitxes de l'Optimot castellà-català verbs conjugats Nova cerca
Resultats de la cerca frase exacta: 320 141. brau Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Ciències de la vida Mascle de la vaca, que s'explota per la carn, el treball i com a reproductor. [...] 142. fynbo Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, generalment presentat amb forma de barra. [...] 143. panir Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova cuita i gust àcid, originari de l'Índia. [...] 144. butterkäse [de] Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Alemanya. [...] 145. itàlic Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elàstica i compacta, originari d'Itàlia. [...] 146. stracchino [it] Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fresc fet amb llet de vaca, de pasta tova, generalment de forma quadrada, típic de la Llombardia. [...] 147. danbo Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i elàstica, presentat generalment amb forma rectangular, d'origen danès. [...] 148. sbrinz Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia Formatge fet amb llet crua de vaca, de pasta dura i de maduració llarga, originari del centre de Suïssa. [...] 149. vedellar Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Ciències de la vida Parir, una vaca. [...] 150. alletament artificial Font Diccionaris terminològics del TERMCAT Àrea temàtica Ciències de la salut Alletament fet amb llet de vaca, fresca o més sovint després d'haver sofert modificacions: llets modificades i llets humanitzades. [...] Trieu el resultat per fonts Trieu el resultat per fonts Diccionari de la llengua catalana (51) Diccionari castellà-català (22) Diccionari català-castellà (28) Fitxes de l'Optimot (2) Diccionaris terminològics (195) Diccionari de sinònims Franquesa (14) Criteris lingüístics (1) Nomenclàtor de Catalunya (7) Pàgines 15 / 32 << Anterior Pàgina 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Següent >>