Distància mínima entre dos objectes del terreny que pot ser mesurada en una imatge i que depèn de la resolució espacial, la textura i el contrast de la imatge. [...]
Àrea temàticaTecnologies de la informació i la comunicació
Tècnica d'il·luminació consistent a aplicar un mapa de textura d'aspecte irregular sobre un objecte gràfic en 3D a fi de simular un efecte de rugositat. [...]
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat amb gelatina de cola de peix, en làmines, o gelatina en pols, i aigua, de textura esponjosa, escumosa i elàstica, amb certa consistència. [...]
Propietat de la textura d'un aliment relacionada amb l'esforç necessari per a separar la superfície de l'aliment d'una altra superfície amb la qual entra en contacte. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, madurat durant un període de tres a nou mesos, de textura elàstica, gust fort i aroma intensa, originari dels Alps. [...]
Nata, amb un mínim del 30 % de matèria grassa, fermentada amb bacteris o agents de fermentació, de gust lleugerament amarg, color blanc i textura untuosa, que aguanta la calor. [...]
Elaboració d'oli d'oliva texturitzat amb aigua i carragenat iota (E 407), que recorda el flam tradicional per la seva textura de gel tou i suau en boca. [...]
Formatge fresc fet amb llet sencera i nata, de color blanc trencat a groc pàl·lid, sense crosta, amb una textura que el fa idoni per ser untat en una superfície. [...]
Formatge fet amb llet de vaca o d'ovella, de pasta dura, textura granulosa i gust suau quan és jove, i fort i picant quan és vell, originari de Bulgària. [...]
Formatge fet amb llet d'ovella, de pasta dura i textura forta, madurat durant un període de dos a tres mesos i amb gust picant i fort, originari de Grècia. [...]